NIEUWSNa een periode van klussen en verhuizen ben ik zo trots als een pauw! Een mooie plek aan de Damstraat, centraal gelegen in een heerlijk gebouw ga ik vanaf 1 maart 2020 mijn werkzaamheden voortzetten. In een praktijk die voorzien is van moderne apparatuur en een heerlijke stoel verwelkom ik u graag!


DE VAKANTIEPERIODE BREEKT WEER LANGZAAM AAN.....

 

Wil je goed verzorgde voeten, voordat je op vakantie gaat? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak, de agenda loopt (nu al) langzaam vol, dus wees op tijd!Prijslijst 2017

Het nieuwe jaar is van start gegaan. De prijslijst is aangepast en is vanaf nu terug te vinden onder het kopje prijslijst.


BEDANK JE VOETEN !

'Bedank je voeten' 

Iedereen verwent zichzelf graag, we scrubben, ontharen en smeren wat af….

Maar de twee hardste werkers, onze voeten, worden vergeten. Tijd om daar verandering in te brengen en trakteer je voeten op een voet-verwenmomentje!

 

Vandaag start de landelijke campagne van Provoet! Surf nu naar http://bedankjevoeten.nl/ en doe mee met de actie en win via Provoet een cadeaubon voor allerlei verwenmomentjes!

 

Uiteraard kunt u bij ons in de praktijk ook terecht voor deze heerlijke verwenmomenten.


Moederdag-actie!

Zondag 8 mei is het weer zover, Moederdag! Een mooi moment om je (schoon)moeder is in het zonnetje te zetten met een

fijne Moederdag-behandeling, nu voor 39.95.

 

Een fijne pedicure behandeling, een heerlijke scrub, een lente kleurtje op je nagels en als afsluiting een heerlijke massage.

 

Leuk om te geven maar misschien nog wel leuker om te krijgen!


nieuwe seizoenen = nieuwe schoenen!

Geen voet is hetzelfde en in de winkel staan wel tig verschillende soorten schoenen. Het is belangrijk dat je schoenen koopt die goed bij je voeten passen, maar waar moet je eigenlijk op letten?

 

Voor het aanschaffen van je nieuwe zomerschoenen heb ik een aantal tips;

 

  • Koop schoenen altijd in de namiddag, omdat je voeten in de loop van de dag dikker kunnen worden. Zo voorkom je dat je de schoenen te klein koopt.
  • Pas altijd beide schoenen in de winkel. Het is normaal dat de ene voet langer kan zijn dan de andere. Koop schoenen altijd op de langste voet.
  • Pas de schoen altijd staande. Als de voet staat, is hij wat langer dan bij zitten door het gewicht dat erop komt.
  • Loop een tijdje op de schoenen in de winkel rond. Neem de tijd voor het kopen van je schoenen. Bij twijfel niet kopen.
  • Schoenen kan je in allerlei (synthetische) materialen krijgen, maar leer heeft toch wel de voorkeur. Leer zorgt voor een goede ventilatie, laat zich gemakkelijk vormen en is duurzaam.
  • Schoenen loop je niet uit. Met andere woorden: een schoen wordt niet groter. Als een schoen te klein is, zal dat dus zo blijven. Wel wordt het bovenleer tijdens het gebruik soepeler, waardoor het zich aanpast aan het model van je voeten.
  • Let goed op voelbare naadjes en randjes op plekken die druk geven. Zeker bij sandalen of ballerina`s kan dit nogal vervelende, pijnlijke plekken veroorzaken.
  • Let op bij het kopen van schoenen of sandalen met hakken. Zorg dat de hakken niet veel smaller zijn dan de breedte van de hiel voor de stabiliteit. Probeer rekening te houden met een hoogte van ongeveer 3 cm, dit zorgt ervoor dat de spieren in je kuiten ontspannen kunnen.

Dit zijn tips die je kunt onthouden. Een keer onwijs leuke pumps aan naar een feestje is geen ramp, maar voor het voorkomen van voetproblemen raad ik een goede stevige schoen aan.

Mocht u hulp nodig hebben bij het bepalen van uw voettype of wilt u weten of u een goede schoen voor uw voet heeft gekocht, maak dan een afspraak in de praktijk en ik help u graag.


Opleiding Medisch Pedicure  start februari 2016

Deze maand start ik met de opleiding tot Medisch Pedicure. Deze opleiding is een waardevolle aanvulling op de opleiding tot basis pedicure.

Er wordt vooral aandacht besteed aan de zogeheten risicobehandelingen en dan kan je denken aan behandelingen voor mensen die diabetes hebben en daarvoor specialistische zorg nodig hebben, mensen met reuma of reumatisch klachten etc. Ik kies ervoor om de opleiding te volgen bij Pediroda. Dit opleidingsinstituut heeft ruim 25 jaar ervaring in hoogstaande pedicure opleidingen en is door Provoet erkend als kwaliteits-opleider en is door de pedicures van Nederland verkozen als favoriete opleider van 2015! Ik ben erg enthousiast en ga vol goede moed van start. Graag houd ik jullie op de hoogte van mijn opleiding. Leest u dit en heeft u bijvoorbeeld diabetes (maakt niet uit welk type) en zou u het leuk vinden om als model een keer een behandeling te krijgen? Neem dan contact op met mij.⚽ Voetballen zonder pijnlijke voeten? Kwaaltjes en klachten kunnen vaak snel en pijnloos verholpen worden! 📱 Bel voor het maken van een afspraak 06-18820359